Ajopäiväkirja OBD

Ajoennätys OBD on suosituin laitteemme. Se on helppo asentaa kytkemällä auton olemassa olevaan OBD-diagnostiikkapistorasiaan.

Miten se toimii?

OBD-laitteemme avulla saat luotettavan seurannan ajoneuvoistasi ja laitteen, joka ei sotke tai häiritse kuljettajaa. Tämä on suosituin GPS-laitteemme.

Vuoden 1996 jälkeen valmistetut autot on yleensä varustettu ns. OBD-II-portilla (On-diagnostics II). Jokaisessa sen jälkeen valmistetussa ajoneuvossa on oltava tällainen portti asennettuna. Laite asennetaan tai poistetaan sekunneissa ja se luo tiedot ajolokiin automaattisesti. Portti voi sijaita eri paikoissa mallista riippuen, mutta yleensä se sijaitsee kojelaudan alla.

Helppo asennus

WorkMirror OBD -yksikkö ottaa virtaa henkilöauton OBD-liitännästä.

Koska WorkMirror OBD -yksikkö ottaa jännitettä vain OBD-liittimestä, ei ole vaaraa, että OBD-yksikkö häiritsisi auton ohjausjärjestelmää. Jotkut autonvalmistajat haluavat välttää luvattomien laitteiden kytkemistä tästä syystä. Koska WorkMirror OBD -yksikkö ei kommunikoi OBD-väylän kautta, tätä riskiä ei ole.

Tekniset tiedot

WorkMirror Track Transmitter on suunniteltu ominaisuuksilla, jotka saavat sen toimimaan tarkoituksensa mukaisesti

ParameterBeskrivning
Dimension45x23x40 mm
Vikt35g
Batteri80 mAh
Buffert minne1.000 positioner
Känslighet- 162 dBm

ASENNUS

Pääse alkuun ajopäiväkirja OBD -laitteen kanssa

1

Etsi OBD-portti. Se sijaitsee yleensä kojelaudan alla kuljettajan istuimen edessä.

2

Liitä laite OBD-porttiin ja tarkista, että laitteen takana oleva valo palaa.

3

Liitä laite oikeaan autoon WorkMirror verkkoportaalissa ja aloita ajaminen.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Sitten todennäköisin syy on se, että mekaanikko unohti työntää yksikön takaisin perässään. Kun auto on katsastettu tai huollettu, mekaanikkojen on päästävä diagnostiikkapistorasiaan omilla laitteillaan. Varmista, että laite on asetettu takaisin oikein.

Nej. Eftersom vi ser långsiktigt på våra kundrelationer har vi bakat in kostnaden för OBD-enheten i priset. Du betalar alltså ingen premie för själva körjournal OBD-enheten.

Funderar du på att köpa en stor mängd enheter? Kontakta då någon av våra säljare.